15/11/2017

This post is also available in: English (Αγγλικα)

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΔΕΟΣ η συνέντευξη που μας ζήτησε να παραχωρήσουμε η διεθνούς φήμης δημοσιογράφος του ένθετου περιοδικού Food & Wine της New York Times για την ιδέα να αναγεννήσουμε το κρασί που έπιναν οι αρχαίοι μας πρόγονοι πριν 2.500 χρόνια ακολουθώντας τις συνταγές του πατέρα της Γεωπονίας Θεόφραστου. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά της λόγια σε σχέση με το ποιοτικό αποτέλεσμα που έχουμε πετύχει σαν μια πλούσια, ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση που δεν έχει συναντήσει σε κανένα άλλο κρασί μέχρι σήμερα.

Περικλής Παπαγεωργίου

Image Gallery